Workshop Organisatieopstellingen

Ken de context en je eigen plek

Werken in een organisatie met een complexe context kan veel van je vragen. De organisatie is immers continu in beweging. De organisatiestructuur verandert evenals de organisatiecultuur en dat heeft impact op de onzichtbare en vaak ongrijpbare onderstroom.

Loop jij wel eens vast door de ingewikkelde verhoudingen? Vraag je je wel eens af of je niet te hard werkt en waarom anderen ‘overal’ mee weg lijken te komen? Vind jij jezelf doortastend genoeg wanneer je positie onder druk komt te staan? In hoeverre ben je zichtbaar en effectief binnen het krachtenveld?

Bewust zichtbaar en effectief
Bovenstaande en nog veel meer vragen die er in jouw dagelijkse werk spelen, kunnen centraal staan op deze inspiratiedag met Organisatieopstellingen. Dit maakt je bewust van de positie die jij nu inneemt binnen het krachtenveld én welke positie jou het minste energie kost én geheel het beste dient.

Helder wordt op welke manier jij je zichtbaarheid en effectiviteit kunt verhogen. Deze dag inspireert en maakt je ‘systemisch intelligenter’, doordat je inzicht krijgt in hoe jouw handelen samenhangt met dat van anderen met wie jij samenwerkt.

Systemische oefeningen en organisatieopstellingen
Deze workshop biedt alle deelnemers inzichten die ze meteen kunnen toepassen en integreren in hun dagelijkse werk. In de systemische oefeningen zal elke deelnemer zijn of haar eigen cases inbrengen. In de Organisatieopstellingen die ik zal begeleiden zullen enkele cases van deelnemers worden opgesteld. Daarbij kun je  uitgenodigd worden om te ‘representeren’ voor andermans opstelling. In de rol waarvoor je wordt gevraagd, zit veelal verborgen informatie en inzichten die je kunt integreren in je eigen leven en werk.

Voor wie
Deze workshop is voor leiders, businesspartners, organisatieadviseurs en andere ambitieuze, bewuste en betrokken professionals die geïnteresseerd zijn in onbewuste onderstromen in hun organisatie. Jij wil meer begrip krijgen voor je eigen positie en voor de context waarin je werkt.

Praktische Informatie
De data vind je rechts in de kolom.
We werken van 9.30 – 17.00 uur. 
Mensen met een individueel vraagstuk betalen € 199,-
Representanten betalen € 99,-
De bedragen zijn inclusief lunch en 21% BTW

Corona
Een Heldere Zaak valt in de categorie bedrijfsopleiders en mag daardoor werken met groepen tot 30 mensen groot, mits we ons houden aan deze richtlijnen van de overheid. We werken -Coronaproof- in een kleine groepminimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

Datum

  • 9 juli

Tijd

Van 9.30 – 17.00 uur

Aantal deelnemers

Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 199,00 (vraagstellers)

€ 99,00 (representanten)

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online