Essentie

De essentie van Een Heldere Zaak is van nature het verhelderen van de onderlinge verbondenheid en impact van zichtbare en onzichtbare processen. Zijn ze constructief of destructief?

Meestal doorzie ik in ‘a split second’ welke destructieve patronen er zijn, omdat ik verbanden leg tussen zichtbare en onzichtbare bronnen. Ik fungeer als het ware als een brug tussen het onderbewuste en het bewuste.   

Met mijn werk haal ik een meervoudige 'waarheid' boven water, die op diepere lagen in het (collectieve) onderbewustzijn verborgen liggen. Die spiegel kan soms pijnlijk zijn, maar is noodzakelijk om tot de kern van complexe vraagstukken heen te kunnen komen.

Overzicht en inzicht groeien zienderogen ten koste van systeemblindheid en blinde vlekken over het eigen aandeel. Mijn aanpak opent het hart waardoor zelf-sabotage, veroordeling en angst voor nieuwe invloeden afnemen. 

Het zelfhelende en zelforganiserende vermogen van mensen en organisaties groeit exponentieel, wanneer ieder leert inzien wat hen verbindt en wat los gelaten kan worden om samen voor het ongekende potentieel te gaan.

Johann Wolfgang Goethe (1861-1925), was één van de grondleggers van de fenomenologie, de leer die beschrijft hoe zichtbare fysieke en de onzichtbare geestelijke werelden elkaar beïnvloeden. 

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online