Online workshop organisatie- en loopbaanopstellingen                             

Ken de context en je eigen plek

Werken in een organisatie met een complexe context kan veel van je vragen, evenals het werken in een organisatie in een complexe context. Corona biedt zowel individuen, teams en organisaties een spiegel. De organisatie en de samenleving is continu in beweging.

De organisatiestructuur verandert evenals de organisatiecultuur en dat heeft impact op de onzichtbare en vaak ongrijpbare onderstroom.
Loop jij vast door de ingewikkelde verhoudingen? Heb je last van burn-out of bore-out? Vraag je je wel eens af of je niet te hard werkt en waarom anderen ‘overal’ mee weg lijken te komen? Vind jij jezelf doortastend genoeg wanneer je positie onder druk komt te staan? In hoeverre ben je zichtbaar en effectief binnen het krachtenveld?

Bewust zichtbaar en effectief
Bovenstaande en nog veel meer vragen die er in jouw dagelijkse werk spelen, kunnen centraal staan op deze Inspiratiedag met Organisatieopstellingen. Dit maakt je bewust van de positie die jij nu inneemt binnen het krachtenveld én welke positie jou het minste energie kost én geheel het beste dient.

Helder wordt op welke manier jij je zichtbaarheid en effectiviteit kunt verhogen. Deze dag inspireert en maakt je ‘systemisch intelligenter’, doordat je inzicht krijgt in hoe jouw handelen samenhangt met dat van anderen met wie jij samenwerkt.

Systemische oefeningen en organisatieopstellingen
Deze workshop biedt deelnemers inzichten die ze meteen kunnen toepassen en integreren in hun dagelijkse werk. In de systemische oefeningen zal elke deelnemer zijn of haar eigen cases inbrengen. In de Organisatieopstellingen die ik zal begeleiden zullen enkele cases van deelnemers worden opgesteld. Daarbij kun je  uitgenodigd worden om te ‘representeren’ voor andermans opstelling. In de rol waarvoor je wordt gevraagd, zit veelal verborgen informatie en inzichten die je kunt integreren in je eigen leven en werk.

Voor wie
Deze workshop is voor leiders, businesspartners, organisatieadviseurs en andere ambitieuze, bewuste en betrokken professionals die geïnteresseerd zijn in onbewuste onderstromen in hun organisatie. Deelnemers willen meer begrip krijgen voor zichzelf, anderen en voor de context waarin ze werken. 

Praktische Informatie
We werken van 10.00-13.00 uur en na een lunchpauze van 14.00-17.00 uur. Investering  € 149,00 inclusief lunch en BTW.

Afhankelijk van de omstandigheden, werken we online of op een ruime plek in Hoevelaken met maximaal 8 deelnemers.

Datum

  • 16 april 
  • 12 mei

Tijd

Van 10.00 – 17:00 uur

Aantal deelnemers

maximaal 8 deelnemers

Locatie

Online of Hoevelaken

Prijs

€ 149,-

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online