Online workshop maatschappelijke opstellingen

De samenleving is wereldwijd in transitie. Corona maakt zich zichtbaar hoe de politiek, de Main Stream Media en ‘de’ Overheid functioneren. Ook wordt zichtbaar hoe de vitale functies van ons land er voorstaan, zoals: de zorgsector, het onderwijs en de politie.  

Ben jij maatschappelijk betrokken en kijk je graag verder dan de informatie die in de main stream media als feiten worden gepresenteerd? Wil jij weten wat er onbewust meespeelt en hoe de verhoudingen in het onzichtbare krachtenveld liggen? Dan is deze online workshop ‘Maatschappelijke Opstellingen’ een workshop die jou snel inzicht geeft misschien zelfs versteld zal doen staan, waardoor je bereid bent om je visie en keuzes onder de loep te nemen.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor leiders en professionals die voelen en intuïtief ‘weten’ dat er veel verborgen informatie bestaat in het onbewuste. Jij bent geïnteresseerd in the bigger picture en hoe jij je daartoe kunt verhouden, zodat je in het oog van de storm kunt gaan of blijven staan.

Effectiviteit
Deze workshop geeft inzicht en daarmee rust en berusting. Je leert namelijk om meer te vertrouwen op het transformatieproces dat zich in het collectieve onbewuste voltrekt. Het maakt dat je keuzes maakt die jou en je naasten (privé en zakelijk) indirect ook ruimte geeft. Je leert los laten en voorbij je eigen en andermans angst en woede te gaan.   

Praktische Informatie
We werken op 9 juni ’s ochtends en op 3 september, 1 oktober en 17 november 's middags. . De investering bedraagt het symbolische bedrag á  € 66,00 inclusief 21% BTW.

Het getal 66 staat voor universele onvoorwaardelijke liefde, genezing en vertrouwen in het goede. Het staat verder voor rechtvaardigheid, vrijheid, overvloed, optimisme en creativiteit.  

We werken online via ZOOM met maximaal 10 deelnemers.  

Datum

  • 9 juni (9.30-12.30)
  • 3 september (14.00-17.00)
  • 1 oktober (14.00-17.00)
  • 17 november (15.00-18.00)

Tijd

Van 9:30 – 12.30 uur ( juni). Van 14.30-17.30 (30 juni)

Aantal deelnemers

maximaal 12 deelnemers

Locatie

Online via Zoom

Prijs

€ 66,- inclusief btw

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online