Workshop Levensloopbaanopstellingen

Je eigen plek innemen in het oog van de storm

Leven en werken in een samenleving en in een organisatie die tranformeert, vraagt veel van ons mensen. Bijvoorbeeld dat ook jij transformeert en wel ... naar je ware Zelf, zodat je het harmonieuze, gebalanceerde oog in de storm(en) bent.

Loop jij wel eens vast door je ingewikkelde familie- of werkgerelateerde verhoudingen? Vraag jij je wel eens af of je niet te veel geeft, te hard werkt en waarom anderen schijnbaar  ‘overal’ mee weg komen? Vind jij jezelf robuust en doortastend genoeg wanneer je positie onder druk komt te staan? In hoeverre ben je zichtbaar en effectief binnen het krachtenveld?

Bewust zichtbaar en effectief
Bovenstaande en nog veel meer vragen die er in jouw dagelijkse leven en werk spelen, kunnen centraal staan op deze Levensloopbaanopstellingen. Deze dag maakt je bewust van de positie die jij nu inneemt binnen je privé en/of zakelijke krachtenveld én in hoe jij je iegen plek kun innemen, die welke jou het minste energie kost én waarbij jij het geheel het beste dient.

Helder wordt op welke manier jij je kracht, zichtbaarheid en effectiviteit kunt verhogen. Deze dag inspireert en maakt je ‘systemisch intelligenter’, doordat je inzicht krijgt in hoe jouw handelen samenhangt met dat van anderen met wie jij samenleeft en/of -werkt.

Systemische levensloopbaanorganisatieopstellingen
Deze workshop biedt alle deelnemers inzichten die ze meteen kunnen toepassen en integreren in hun dagelijkse leven en werk. We starten met een gemeenschappelijke systemische oefening, waarna elke deelnemer zijn/haar eigen persoonlijke levensloopbaan- vraag kan inbrengen. Daarnaast kun je uitgenodigd worden om te ‘representeren’ voor andermans opstelling. In de rol waarvoor je wordt gevraagd, zit veelal verborgen informatie en inzichten die je zelf kunt integreren in je eigen leven en werk.

Voor wie
Deze workshop is voor geliefden, vaders, moeders, leiders en professionals die graag hun onbewuste patronen en onderstromen leren inzien, zodat ze blijer en vrijer in hun leven en werk gaan staan.  Jij wil meer begrip en grip krijgen op jezelf en de mensen om jou heen. 

Praktische Informatie
De data vind je rechts in de kolom. We werken van 9.30 – 17.00 uur. Iedere deelnemer betaalt € 222,-, inclusief lunch en 21% BTW.

Het getal 222 heeft een specifieke spirituele betekenis die mooi resoneert met het doel van deze workshop. Het betekent dat je in de bouwfase van je leven bent. Het staat voor visie, idealisme, transformatie en oude wijsheid. Dit nummer symboliseert ook het vermogen om bijna onmogelijke dingen in de realiteit te manifesteren. Verder staat 222 voor vertrouwen en geloof in eigen kunnen, onbaatzuchtigheid, samenwerking, diplomatie, harmonie en evenwicht. Je kunt gaan bouwen met het verlangen van je ziel, je essentie, je ware identiteit.  

Mocht je deze workshop willen combineren met een persoonlijk HeelBegaafdtraject of met de Tweedaagse Zelfrealisatie voor Heelbegaafden, dan krijg je 50% korting en betaal je voor deze workshop Levensloopbaanopstellingen slechts € 111,00. 

Het getal 111 staat voor manifestatie van gedachten in de realiteit. Het staat voor onafhanelijkheid, een nieuw begin, leiderschap, vooruitgang, spiritueel ontwaken, inspiratie en intuïtie. Het maakt optimistisch, tolerant en vreugdevol. 

Corona
We werken -Coronaproof- in een kleine groepminimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Iedereen is welkom. 

Datum

Zaterdag:

  • 6 november
  • 22 januari '22
  • 12 maart '22

Tijd

Van 9.30 – 17.00 uur

Aantal deelnemers

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 222,00 voor één workshop

€ 111,00 gecombineerd met HeelBegaafdtraject of Tweedaagse

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online