De opleidingen

Sinds 2020 verzorg ik namens Een Heldere Zaak naast InCompany trajecten en Individuele Coaching  ook Opleidingen en Workshops.

Deze zijn voor organisatieveranderaars, leiders en professionals die met een systemische bril naar zichzelf, hun team en de organisatie willen kijken en systemisch willen leren interveniëren. 

Systemisch interveniëren maakt dat je welkome veranderingen bewust kunt creëren, zodat het systeem (team of organisatie) weer in balans en beweging komt.

Door herstel van de ordening van functies en functionarissen te brengen, ontstaat de ruimte en de daadkracht om in beweging te komen. Van vastgeroest of verlamd naar vrij en veerkrachtig.  Met inzicht, overzicht en -dus- een ruimer bewustzijn. 

Het theoretisch kader dat Start with Why (Simon Sinek) biedt, loopt als een rode draad door elke opleiding, masterclass, workshop en inspiratiedag heen.

Een systeem terug brengen naar haar essentie, geeft namelijk een ankerpunt en balans. Daarom biedt the Why, the Purpose de bestaansreden het middelpunt van elk transformatieproces en  elke storm. 

Bij Een Heldere Zaak leer je om zelf de weg naar binnen te gaan, naar jouw Bestaansreden, zodat je beter in staat bent om je team of organisatie te begeleiden naar evenwicht en haar volle potentieel. 

Een bijkomend resultaat is dat de opleidingen van Een Heldere Zaak je concreet taal geven die anderen in de organisatie begrijpen.   

Marieke van Voorn

De opleidingen van Een Heldere Zaak worden gegeven door Marieke van Voorn. De  opleidingen hebben een systemische basis, waarmee deelnemers in elke opleiding leren om ontwikkelvragen te bezien vanuit de context. 

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online