HeelBegaafd voor Businesspartners HRM

Systemisch Intelligentie voor Businessparters HRM

Fixen of Voeden?

De taak van businesspartners HRM is buitengewoon belangrijk voor het gezond en wendbaar functioneren van een organisatie. Maar vaak is je positie niet helder, waardoor je -met de beste bedoelingen en je sensitieve aanvoelen- in een spagaat terecht komt tussen verschillende partijen met uiteenlopende belangen. Daar haal ik je graag met liefde en veel nieuwe inzichten uit. 

Businesspartners HRM hebben gezamenlijk een schat aan informatie voor zowel de leiders in de top, het hoger- en middel- management en voor uitvoerende professionals. Maar komt jouw wijsheid wel tot zijn recht? Zit je bij de juiste mensen aan tafel? In hoeverre werken businesspartners samen? Welke vraagstukken komen er op je bord?

Word jij uitgenodigd om problemen te fixen of durf jij directie, management en professionals een spiegel voorhouden, zodat ze zelf hun verantwoordelijkheid nemen?

Apen en dode paarden?
Businesspartners hebben vaak verschillende interne klanten met conflicterende behoeftes en belangen. Businesspartners zonder “awareness over hun voedende taak” vervallen in een spagaat tussen beide partijen. We noemen dat 'triangulatie'. Wanneer businesspartners zich verantwoordelijk voor andermans werk gaan gedragen, worden ze paradoxaal genoeg ook verantwoordelijk gehouden. Krijg jij wel eens apen op je schouder van een ander? Trek of duw je wel eens aan een dood paard?

Systemisch Wijzer
Doorbreek je eigen patronen met een ruimer bewustzijn. Leer inzien wat jouw plek en taak is, wat er speelt en hoe je je het beste kunt verhouden tot die krachten en (on)machten. Deze Clinic maakt helder hoe je effectiever kunt interveniëren en hoe jij steviger je plek in kunt nemen om het systeem met jouw wijsheid te voeden.

De Clinic bestaat uit een theoretisch kader en uit het werken met systemische oefeningen en organisatieopstellingen. Iedere deelnemer kan zijn/haar eigen casus inbrengen en ieder kan worden gevraagd als representant in de cases van anderen.

Ondertussen groeit je zelfinzicht, je zelfvertrouwen en je inzicht in organisatiedynamiek.

Voor wie
De Clinic is uitermate geschikt voor Businesspartners HRM met een grote dosis zelfspot en ambitie. Werk jij al geruime tijd als businesspartner HRM én wil je meer inzicht en impact hebben in je werk, schrijf je dan in. Ik help jou om de apen van je schouder te verjagen en geef je alle input die je nodig hebt om zelf de dode paarden los te laten.

Investering
De investering voor deze tweedaagse clinic dinsdag 1 en 15 juni 2021 bedraagt  € 599,00.

Datum

  • 1 en 15 juni 2021

Tijd

9.30 - 17.00

Aantal deelnemers

Minimaal 4 en maximaal 8

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

of Online

Prijs

€ 599,00

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online