HeelBegaafd Wandelgids 

Een Heldere Zaak is gevestigd in een prachtige kantoorboerderij naast het Landgoed Hoevelaken en het Hoevelakense bos.

Het is een uitgelezen plek om jou al wandelend te gidsen langs je vragen, uitdagen en blokkades. Wandelen biedt ontspanning, het verscherpt je zintuigen en creëert overgave aan wat er is. Wandelen in de natuur:

  • Maakt dat je stressgevoel afneemt. Met elke stap die neemt, wordt je hoofd rustiger en kun je gemakkelijker ontspannen. Je kunt je hoofd, je hart en je ziel beter verbinden wanneer je wandelt.
  • Verscherpt je waarneming. Je ziet de wereld om je heen helderder en bent beter in staat om out-of-je-eigen-box te kijken naar oplossingen. Nieuwe inzichten geven daadkracht voor nieuwe stappen en het nemen van (radicale) besluiten.
  • Relativeert. Je leert jouw vraagstuk of issue in een groter, breder perspectief zien. Alles hangt samen. Je kunt gemakkelijker accepteren dat is wat er is, want je ziet er daarnaast nog meer (mogelijk) is. Je staat er niet alleen voor.
  • Je wereld(beeld) wordt groter in de natuur.
    Wandelen inspireert en opent je intuïtieve gaven. Bomen, bospaden, regen, zon, wind, vallende bladeren, boomstronken en andere wandelaars. Alles kan betekenis hebben op weg naar antwoorden en oplossingen voor jouw zakelijke vraagstukken of persoonlijke issues.

Werkwijze
Ik neem je mee door het Hoevelakense bos. Jouw zakelijke vraagstuk en/of persoonlijke issue staat centraal gedurende het gesprek en wordt met systemische (contextuele) vragen tot op het naadje van de kous uitgeplozen op zoek naar de bron van jouw probleem:

  • Heb je al eerder met een dergelijke situatie gespeeld of geworsteld en betreft het (dus) een terugkerend vraagstuk?
  • Wat heb je zelf gedaan of nagelaten bij het creëren of in stand houden van de situatie?
  • Is het wel jouw probleem? In hoeverre draag je de last van een ander uit de organisatie en/of je familiesysteem met je mee?

Marieke’s systemische vragen en interventies bieden jou een spiegel en leert je om op meerdere manieren naar je probleem te kijken. Naast het meervoudige perspectief dat je zo krijgt, draagt de natuur bij met de nodige ontspanning, relativering, inspiratie en het verscherpen van jouw eigen inzichten. Je leert je eigen plek, taak en verantwoordelijkheid te onderkennen en (in) te nemen.

Een HeelBegaafde wandelgidssessie start en eindigt in de coachruimte van Een Heldere Zaak en duurt 2 á 3 uur, mede afhankelijk van jouw vraagstuk en hoe ver je wil en kan wandelen. Het is eventueel mogelijk om het Klompenpad Het Laaksepad te lopen (10km).

De wandelsessie bestaat uit een diepgaand gesprek met enkele eenvoudige systemische interventies (opstellingen). Deze combinatie heeft een bewustzijnsverruimende en transformerende werking, waardoor patronen kunnen worden doorbroken.

Investering
Voor één gidssessie bedraagt de investering € 249,00 inclusief BTW en een telefonisch nagesprek.

Wanneer je kiest voor twee wandelsessies bedraagt de investering € 475,00. Voor een driemalig traject bedraagt de investering € 695,00.

Indien gewenst, gaan we naar een ander wandelgebied. Er worden dan reiskosten in rekening gebracht.

Datum

In overleg

Tijd

Van circa 9.30 – 12.00 of 14.00-16.30

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 249,00

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online