Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden®

Heelheid en grootsheid

“Onze angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”. Deze quote van Marianne Williamson heeft zeker 20 jaar in het kleinste kamertje van mijn huis gehangen. Zo werd ik elke dag bewust en onbewust her-innerd aan mijn grootste angst en aan mijn grootsheid. Ieders grootsheid welteverstaan. Ik schreef er over in mijn column Uit de kast…

De Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden is bestemd voor hoogsensitieve, anders begaafde snelle en creatieve compleet-denkers, hoog-over-vliegers en heel-makers die het nog spannend vinden om voor zichzelf en hun unieke bijdrage aan organisaties en de samenleving te gaan staan.

Heelbegaafdheid is voor velen geen gemakkelijk te dragen last, omdat je in je denken, doen en laten regelmatig afwijkt van de mainstream. Sommigen merken het al op het basisonderwijs, anderen pas wanneer ze keer op keer vastlopen in organisaties met burn-out of bore-out klachten of een serie arbeidsconflicten, omdat de gevestigde orde voor hen niet klopt.

Blokkades kunnen er in allerlei vormen komen: zelfsabotage, (jezelf) buitensluiten of afremmen of inhouden, ernstige fysieke klachten zoals migraine, continue onrust (ADHD) en andere bewuste en onbewuste strategieën van verzet tegen zelfrealisatie.  

Zelfrealisatie en manifestatie

De Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden maakt je bewust van jezelf en helpt je dichter bij jouw essentie te komen. Na deze tweedaagse volgt een individueel nagesprek.

Op de eerste dag staan we stil bij hoog- en heelbegaafdheid. Wat betekent het voor jou privé en in je werk? Verder verkennen we o.a. met systemisch werk de blokkade die jou beperkt in het realiseren van jezelf en jouw unieke bijdrage in je werk en/of voor de samenleving. Wanneer jij meer Heel en bij je eigen essentie bent, kun je heelheid brengen in organisatiesystemen die zijn vastgelopen door patronen die jij al snel inziet en doorziet.  

Op de tweede dag maken we concreet welke stappen jij kunt zetten naar zelfrealisatie. Je gaat onder begeleiding van mij met de andere hoogsensitieve heelbegaafde deelnemers concrete stappen formuleren die maken dat jij jouw uniciteit helpt manifesteren in een passende vorm, zodat jouw invloed en impact toeneemt binnen de organisatie vóór het grotere geheel. Omdat jij jouw plek inneemt.

Na de Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden:

 • Heb je je eigen blokkades onder ogen gezien, zodat je ze kunt los laten en/of transformeren naar heelheid en grootsheid,
 • Heb je geleerd dat jouw scherpe, snelle, creatieve denkdracht geen last meer is, maar een zegen die jij veel effectiever inzet,
 • Neem jij je unieke plek in, waarin jij jezelf realiseert en manifesteert voor het grotere geheel, omdat jouw handelen, wezen/ziel en vrije wil meer verbonden zijn.

Heb je toegang tot een nieuw netwerk van HeelBegaafden met wie jij eindeloos kunt sparren om jezelf en anderen te blijven uitdagen.

Data van de Tweedaagse zijn:

 • 26 en 27 augustus 2021
 • 11 en 12 november 2021

  We werken in de trainingsruimte New York en deels in het naastgeleden Hoevelakense bos.

  We werken van 9:30 - 17:00 uur met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

  Investering

  Het tweedaagse programma inclusief lunch en een  individueel nagesprek vergt een investering van € 555,00 incl. BTW. 

Het getal 555 heeft de spirituele betekenis dat "Grote veranderingen en belangrijke transformatie staan te wachten. Je krijgt de gelegenheid om uit je cocon te kruipen en het leven te leiden wat past bij jouw essentie".  

Indien je ervoor kiest om zowel de tweedaagse als het korte en krachtige persoonlijke traject HeelBegaafd te boeken á € 749,00 incl. BTW, dan krijg je 15% korting en betaal je voor het totaal € 1.099,00 incl. BTW. 

Wanneer de werkgever betaalt, kun je de betaallink doorsturen. Ook kun je een factuur opvragen via: contact@eenhelderezaak.nl

Deze Tweedaagse wordt gegeven door Marieke van Voorn, organisatiesocioloog, veranderkundige en gids voor HeelBegaafden en organisaties op weg naar Heelheid met eenheidsbewustzijn.

Datum

 • 26 en 27 augustus 
 • 11 en 12 november

Tijd

Van 9:30 - 17:00 uur 

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 555,00 incl. BTW

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online