Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden®

Heelheid en grootsheid

“Onze angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”. Deze quote van Marianne Williamson heeft zeker 20 jaar in mijn huis gehangen. Zo werd ik elke dag bewust en onbewust her-innerd aan mijn grootste angst en aan mijn grootsheid. Ieders grootsheid welteverstaan. Ik schreef er over in mijn column Uit de kast…

De Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden is bestemd voor hoogsensitieve, anders begaafde snelle en creatieve compleet-denkers, hoog-over-vliegers en heel-makers die het nog spannend vinden om voor zichzelf en hun unieke bijdrage aan organisaties en de samenleving te gaan staan.

Heelbegaafdheid is voor velen geen gemakkelijk te dragen last, omdat je in je denken, doen en laten regelmatig afwijkt van de mainstream. Sommigen merken het al op het basisonderwijs, anderen pas wanneer ze keer op keer vastlopen in organisaties met burn-out of bore-out klachten of een serie arbeidsconflicten, omdat de gevestigde orde voor hen niet klopt.

Blokkades en zelfsabotage kunnen er in allerlei vormen komen: (jezelf) buitensluiten, afremmen of inhouden, maar ook ernstige fysieke klachten zoals migraine, continue onrust (ADHD) en andere bewuste en onbewuste strategieën kunnen innerlijk verzet betekenen tegen zelfrealisatie.  

Zelfrealisatie en manifestatie

De Twee-en-een-halfdaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden maakt je bewust van jezelf en helpt je dichter bij jouw essentie en je persoonlijke missie te komen. Na deze tweedaagse volgt een gezamenlijk dagdeel waarin we vraagstuken uit de eerste twee dagen verdiepen. 

Op de eerste dag staan we stil bij hoog- en heelbegaafdheid. Wat betekent het voor jou privé en in je werk? Verder verkennen we o.a. met systemisch werk diverse blokkades die jou beperken in het realiseren van jezelf en jouw unieke bijdrage in je werk en/of voor de samenleving. We staan deze eerste dag vooral stil bij jouw oorsprong en het ophelderen van de verstrikkingen die daar nog ruis op jouw lijn geven. Dat kan gaan over hoe je ter wereld kwam, waar en in/met welke familiedynamiek. 

Op de tweede dag maakt iedere deelnemer stappen van oorsprong naar bestemming, en verhelderen we eventuele verstrikkingen en ruis rondom jouw taak, identiteit en eigen-wijsheid. Met elke stap kom jij dichter bij zelfrealisatie. Je maakt onder mijn begeleiding energetische stappen en formuleert met mij en de groep concrete stappen naar zelfrealisatie.

Wanneer jij jouw uniciteit en authenticiteit helderder ziet, weet je welke bijdrage je aan het grotere geheel kunt manifesteren en geven. Kortom: Jij gaat jouw plek innemen en met jouw heelheid elders heelheid brengen. 

Na de Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden:

 • Heb je je eigen blokkades onder ogen gezien, zodat je ze kunt los laten en/of transformeren naar heelheid en grootsheid,
 • Heb je geleerd dat jouw scherpe, snelle, creatieve denkdracht geen last meer is, maar een zegen die jij veel effectiever inzet,
 • Neem jij je unieke plek in, waarin jij jezelf realiseert en manifesteert voor het grotere geheel, omdat jouw handelen, wezen/ziel en vrije wil onderling beter verbonden is, 
 • Heb je toegang tot een nieuw netwerk van HeelBegaafden met wie jij eindeloos kunt sparren om jezelf en anderen te blijven uitdagen.


Data van de Tweedaagse zijn:

 • 11 en 12 november 2021
 • 20 & 21 januari 2022
 • 4 & 5 maart 2022
 • met een terugkomdagdeel in overleg met elke groep afzonderlijk.

We werken in de trainingsruimte New York en met mooi weer ook in het naastgeleden Hoevelakense bos.

We werken van 9:30 - 17:00 uur met minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers. Iedereen is welkom.

Investering

Het twee-en-een-halfdaagse programma inclusief lunch en een vergt een investering van € 555,00 incl. BTW. werkgevers betalen het bedrag excl. BTW.

Het getal 555 heeft de spirituele betekenis dat "Grote veranderingen en belangrijke transformatie staan te wachten. Je krijgt de gelegenheid om uit je cocon te kruipen en het leven te leiden wat past bij jouw essentie".  

Indien je ervoor kiest om zowel deze tweedaagse als het korte en krachtige persoonlijke traject HeelBegaafd te boeken á € 749,00 incl. BTW, dan krijg je als particulier  20% korting op het totaal en betaal je voor het totaal € 1.049,00 incl. BTW. 

Wanneer de werkgever betaalt, kun je de betaallink doorsturen. Ook kun je een factuur opvragen via: contact@eenhelderezaak.nl. Werkgevers betalen de investering exclusief BTW. 

Deze Tweedaagse wordt gegeven door Marieke van Voorn, organisatiesocioloog, veranderkundige en gids voor HeelBegaafden en organisaties. 

Datum

 • 11 en 12 november
 • 20 & 21 januari '22
 • 4  & 5 maart '22

Tijd

Van 9:30 - 17:00 uur 

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 555,00 incl. BTW

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online