HeelBegaafd® - Persoonlijk traject

In een individuele sessie HeelBegaafd® breng ik jou bij jouw essentie. Met respect voor de roots van je eigen systeem krijg je uitzicht op jouw volle potentieel. Voorbij patronen, mores en conventies. Essentieel, existentieel.  

HeelBegaafd® 

Het persoonlijk traject HeelBegaafd® heb ik ontwikkeld voor hoogsensitieve heel-makers met de gave om out-of-the box te denken. Dit korte en krachtige persoonlijke traject maakt dat jij er ook naar leert en durft te handelen. Ik ontrafel en ont-wikkel jou van de complexe verhoudingen met jezelf en anderen, zodat je jezelf terug vindt. Ik ben zelf ook heel-begaafd en schreef er over in mijn column 'Uit de kast...'

Ben jij een leider of professional met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid? 'Vecht' jij vaak al langere tijd -ten koste van jezelf- omdat je visie, aanvliegroute én de intensiteit waarmee je die naar buiten brengt niet altijd wordt gedeeld door mensen om je heen? 

Heelbegaafd®

Cliënten voor HeelBegaafd® zijn meestal hoog sensitief, spiritueel, intelligent en voelen zich anders en denken sneller dan anderen. Ze hebben een groot potentieel, maar zitten zichzelf onbewust in de weg. Vaak zijn het Heel-makers en Hoogbegaafden. Ze komen vaak met een gebroken vertrouwen in anderen (en/of in zichzelf), met subtiele of minder subtiele vormen van zelf-sabotage. 

Existentiële zelftwijfel, bore-out en burn-out klachten kunnen dan het gevolg zijn. Dit korte, krachtige persoonlijke bewustwordingstraject neemt deze zelftwijfel en vermoeidheidsklachten weg, omdat je weer 'in flow' met jezelf komt. 

Wanneer HeelBegaafden bij zichzelf en hun essentie terug komen, zijn ze namelijk in staat om een helende invloed uit te oefenen binnen de context waarin ze werken en leven. Ze brengen, wanneer ze -in hun kracht- staan heelheid, eenheid, zuiverheid, rechtvaardigheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid voor het grotere geheel. 

Wanneer je steeds opnieuw in je leven of werk in eenzelfde patroon terecht komt van boosheid, teleurstelling of angst, is de kans groot dat er een dieper liggende oorzaak verscholen ligt in je onderbewuste, die je door gesprekken met een coach of psycholoog maar niet doorbroken krijgt. Patronen waar je moedeloos van wordt, omdat je de vinger er niet achter krijgt, en zo zelf het tij niet kunt keren.

Dán is het nuttig om een mulitidimensionele systemische sessie in te plannen. Aan de hand van een door jou geschreven korte biografie (met high- en lowlights uit je leven, je familie van herkomst) en je zielsfamilie ga ik aan de slag met ontrafelen en afwikkelen van patronen.

Dat doe ik door in jouw onderbewuste en dat van je familiesysteem en organisatiesysteem ‘te stappen’. Het geeft jou nieuwe inzichten in jezelf, in de ander(en) en in je familie en/of organisatie. Je scope wordt groter, doordat we samen uitzoomen. Daarmee wordt jouw begrip van hoe je leven is verlopen en hoe je zélf de regie terug kunt pakken helder, omdat je pijnlijke ervaringen kunt los laten en accepteren. Zo help ik jou om je patronen te helen en transformeren en word je HeelBegaafd®. 

Effecten
Het effect van systemisch, energetisch werk is dat je met meer mildheid naar jezelf en ander(en) met wie je leeft of werkt kan kijken. Het geeft berusting met wat er is en is geweest, waardoor woede, verdriet en angst naar de achtergrond verdwijnt.

Een systemische sessie maakt je steviger en je kunt beter voelen wat je wel en niet (meer) wil. Je bent beter in staat om grenzen te stellen. Dat maakt dat je kunt voorkomen dat je opnieuw te lang blijft doorwerken of te lang blijft hangen in een relatie, een vriendschap, een baan etc. die niet bij jou past. Ook maakt het dat je verlies van een partner, collega, je werk of bijvoorbeeld je ‘ideale plaatje’ verwerkt.

Door het systemisch werken opent je hart opnieuw voor mensen en werk dat klopt en wél past. Van een overlevingsmodus stap je over naar het léven. Je pakt zelf weer regie en kunt beter loslaten wat niet passend is. Hetgeen je aan nieuw gevoel en gedrag transformeert, blijft bij je, omdat je op zielsniveau heler bent geworden. Dat effect werkt door in je privéleven en je werk, waardoor je bewust bij gaat dragen aan heelheid. 

Investering
We kunnen spreken van een emotionele en een financiële investering voor het eerste dagdeel. Het schrijven van je biografie (3-5 pagina’s), kan alleen al van diepe betekenis zijn. Na de telefonische of persoonlijke intake is één sessie van een dagdeel (4 uur) meestal voldoende om je vraag vanuit meerdere perspectieven en dimensies te onderzoeken en transformeren.

Na enkele weken hebben we een uitegbreid zoom- of live nagesprek van anderhalf á 2 uur, waarin we stil staan bij de ontwikkeling die je doormaakt na het afpellen van je verstrikkingen en patronen. Voor individuele sessies vanuit de werkgever hanteer ik een ander tarief en een wat bredere aanpak, omdat ik naast de familiecontext ook werk met de zakelijke context.

De sessies met particuliere cliënten vinden plaats in mijn coachruimte in Hoevelaken, nabij Amersfoort. Het particuliere tarief bedraagt € 749,00 incl. BTW en nabespreking. Voor cliënten met een krappe beurs, bekijken we samen wat wel mogelijk is.

Wanneer je een persoonlijk traject HeelBegaafd combineert met de Tweedaagse Zelfrealisatie, de eendaagse Levensloopbaanopstellingen of één van de opleidingen, dan kom je in aanmerking voor een korting op het totaal.  

Organisaties betalen hetzelfde tarief, exclusief BTW. 

Wanneer je vooraf wil afstemmen, kun je me bereiken via 06 – 5158 4245 of marieke.van.voorn@eenhelderezaak.nl.

Datum

 In overleg

Tijd

Van 9.00 - 13.00 of 13.30 - 17.30

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

vanaf € 749,00

Boeken

Aanmelden telefonisch of per email (zie onderstaand). 

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online