Gratis inspiratiesessie voor
Leergang 'Heel de organisatie' &
Leergang 'Heelbegaafd leiderschap'

Jij bent een heldere leider met een complexe opdracht. Je voelt een missie om je organisatie te versterken. Ofwel 'heel de organisatie' omdat je een zorgbestuurder bent ofwel omdat je (procesbege-) leider bent van complexe organisatietransformatie. 

Jij wil bewust en gericht helende interventies doen, zodat je het zelfhelend vermogen van de organisatie versterkt. Daarom wil je de bron van verzuim, verloop, regeldruk, grensoverschrijdend gedrag en/of onderhuidse conflicten bij de wortel aan pakken. Jij wil geen symptomen bestrijden, maar duurzame oplossingen vinden.  

Jouw missie is om een gezonde en vitale organisatie te co-creëren en behouden. Een organisatie die staat als een huis, waarbij de onderlinge samenwerking leidt tot tevreden cliënten, patiënten en/of bewoners.  

Kortom: je wil een helende leider zijn die op een verantwoorde wijze een verzwakte organisatie weer gezond en vitaal en kan maken. Klaar voor de toekomst. 

De tijd is rijp voor een geheel nieuwe aanpak op bassis van multidimensionaal perspectief op je zelf, de boardroomdynamiek en de organisatie.

In een Gratis Inspiratiesessie vertel ik jou en desgewenst collega's uit je bestuur, directie of veranderteam welke mogelijkheden ik zie voor jou, voor de samenwerking in de boardroom en voor 'heel de organisatie'. 

Indien mijn aanbod je interesseert, vertel ik je ook graag wat mijn Bestuurdersleergang ‘Heel de Organisatie’  of de Leergang  Heelbegaafd leiderschap voor jou en je organisatie kan betekenen.

Praktisch:
Vul a.u.b. onderstaande vragenlijst in, zodat ik ons gesprek optimaal kan voorbereiden. Het gesprek verloopt via Zoom en duurt +/- 60 minuten.

Invulformulier gratis inspiratiesessie ‘Healing Leaders’

Welke positie bekleed je binnen deze organisatie?
Bestuurder
Leider (directeur, manager, programmamanager, projectleider)
Procesbegeleider van organisatietransformatie
Hoe belangrijk is het dat daar nu verandering in komt?
1 (niet belangrijk)
2
3
4
5
6
7
8
9
10 (zeer belangrijk)
Welke investering zou je willen doen om deze verandering wel tot stand te brengen?
10.000 - 25.000
25.000 - 40.000
40.000 - 60.000
60.000 - 100.000
> 100.000
Welk programma heeft je aandacht?
Heel de organisatie
Heelbegaafd Leiderschap
Ik ga uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Mijn privacy statement vind je onderaan de pagina.

Healing Leaders is een initiatief van Een Heldere Zaak.  

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Meld je aan voor tips en inspiratie
Ja, dat wil ik
Contact

Een Heldere Zaak is gevestigd te Amersfoort.

contact@eenhelderezaak.nl