Online workshop maatschappelijke opstellingen

De samenleving is wereldwijd in transitie. Corona maakt zich zichtbaar hoe de politiek, de Main Stream Media en ‘de’ Overheid functioneren. Ook wordt zichtbaar hoe de vitale functies van ons land er voorstaan, zoals: de zorgsector, het onderwijs en de politie.  

Ben jij maatschappelijk betrokken en kijk je graag verder dan de informatie die in de main stream media als feiten worden gepresenteerd? Wil jij weten wat er onbewust meespeelt en hoe de verhoudingen in het onzichtbare krachtenveld liggen? Dan is deze online workshop ‘Maatschappelijke Opstellingen’ een workshop die jou snel inzicht geeft misschien zelfs versteld zal doen staan, waardoor je bereid bent om je visie en keuzes onder de loep te nemen.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor maatschappelijk jongeren tussen 18 en 25 jaar, die een HBO of WO studie volgen. Intuïtief weet jij dat er meer is dan wat je leest in de krant of hoort in het journaal. Jij bent geïnteresseerd in the bigger picture en hoe jij je daartoe kunt verhouden, zodat je in het oog van de storm kunt gaan of blijven staan.

Effectiviteit
Deze workshop met maatschappelijk opstellingen (afgeleid van familieopstellingen) geeft inzicht in onzichtbare onbewuste processen en het activeert je, doordat je nu veel beter inziet wat er nodig is om een constructieve beweging te creëren.  Je leert namelijk om meer te vertrouwen op wat je intuïtief al weet en op wat zich in het collectieve onbewuste voltrekt.

Praktische Informatie
We werken op 10 februari ’s avonds van 19:00 – 21:30 uur. Investering voor studenten is € 15,00 inclusief BTW. We werken online via ZOOM met maximaal 10 deelnemers.  

Datum

  • 10 februari

Tijd

Van 19:00 – 21.30 uur

Aantal deelnemers

maximaal 10 deelnemers

Locatie

Online via Zoom

Prijs

€ 15,-

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online