Een heldere Zaak - Persoonlijk traject

Een individuele systemische sessie laat jou wortelen in wie jij bent. Met respect voor de roots van je eigen systeem. Met helder uitzicht op jouw volle potentieel. Voorbij patronen, mores en conventies. Essentieel, existentieel.  

Individuele sessie

Met Een Heldere Zaak ont-wikkel ik individuen die zich hebben in-gewikkeld in complexe verhoudingen met zichzelf en anderen en daardoor zichzélf zijn kwijt geraakt. Vaak zijn individuele cliënten leiders of professionals met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Ze ‘vechten’ vaak al langere tijd -ten koste van zichzelf- omdat hun visie, aanvliegroute én de kracht waarmee ze die naar buiten brengen onvoldoende wordt gedeeld door mensen om zich heen.

Mijn cliënten zijn meestal hoog sensitief, spiritueel, intelligent en voelen zich anders dan anderen. Ze hebben een groot potentieel, maar zitten zichzelf onbewust in de weg. Bijvoorbeeld door een gebroken vertrouwen in anderen (en/of in zichzelf), door subtiele vormen van zelf-sabotage of minder subtiele vormen van zelfdestructie. Existentiële zelftwijfel en burn-out klachten kunnen dan het gevolg zijn. 

Wanneer je steeds opnieuw in je leven of werk in eenzelfde patroon terecht komt van boosheid, teleurstelling of angst, is de kans groot dat er een dieper liggende oorzaak verscholen ligt in je onderbewuste, die je door gesprekken met een coach of psycholoog maar niet doorbroken krijgt. Patronen waar je moedeloos van wordt, omdat je de vinger er niet achter krijgt, en zo zelf het tij niet kunt keren.

Dán is het nuttig om een systemische sessie in te plannen. Aan de hand van een door jou geschreven korte biografie (met high- en lowlights uit je leven en je familie van herkomst) ga ik aan de slag met ontrafelen en afwikkelen van overtuigingen en patronen.

Dat doe ik door in jouw onderbewuste en dat van je familiesysteem en organisatiesysteem ‘te stappen’. Het geeft jou nieuwe inzichten in jezelf, in de ander(en) en in je familie en/of organisatie. Je scope wordt groter, doordat we samen uitzoomen. Daarmee wordt jouw begrip van hoe je leven is verlopen en hoe je zélf de regie terug kunt pakken helder, omdat je pijnlijke ervaringen kunt los laten en accepteren. Zo help ik jou om je patronen te helen en transformeren.

Effecten
Het effect van systemisch, energetisch werk is dat je met meer mildheid naar jezelf en ander(en) met wie je leeft of werkt kan kijken. Het geeft berusting met wat er is en is geweest, waardoor woede, verdriet en angst naar de achtergrond verdwijnt.

Een systemische sessie maakt je steviger en je kunt beter voelen wat je wel en niet (meer) wil. Je bent beter in staat om grenzen te stellen. Dat maakt dat je kunt voorkomen dat je opnieuw te lang blijft doorwerken of te lang blijft hangen in een relatie, een vriendschap, een baan etc. die niet bij jou past. Ook maakt het dat je verlies van een partner, collega, je werk of bijvoorbeeld je ‘ideale plaatje’ verwerkt.

Door het systemisch werken opent je hart opnieuw voor mensen en werk dat klopt en wél past. Van een overlevingsmodus stap je over naar het léven. Je pakt zelf weer regie en kunt beter loslaten wat niet passend is. Hetgeen je aan nieuw gevoel en gedrag transformeert, blijft bij je, omdat je op zielsniveau heler bent geworden.

Investering
We kunnen spreken van een emotionele en een financiële investering per dagdeel (€ 600,00 inclusief BTW). Het schrijven van je biografie (3-5 pagina’s), kan alleen al van diepe betekenis zijn. Na de telefonische of persoonlijke intake is één sessie van een dagdeel (4 uur) meestal voldoende om je vraag vanuit meerdere perspectieven te onderzoeken en transformeren.

Na enkele weken hebben we een telefonisch nagesprek, waarin we stil staan bij de ontwikkeling die je doormaakt na het afpellen van je verstrikkingen en patronen. Voor individuele sessies vanuit de werkgever hanteer ik een ander tarief en een wat bredere aanpak, omdat ik naast de familiecontext ook werk met de zakelijke context.

De sessies met particuliere cliënten vinden plaats in mijn coachruimte in Hoevelaken, nabij Amersfoort.

Wanneer je wil afstemmen met mij, kun je me bereiken via 06 – 5158 4245 of marieke.van.voorn@eenhelderezaak.nl.

Datum

 In overleg

Tijd

Van 9.00 - 13.00 of 13.00 - 17.00

Locatie

Westerdorpsstraat 58
3871AZ  Hoevelaken

Prijs

€ 600,00

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online