Agenda

Al sinds 2010 begeleidt Marieke van Voorn van Een Heldere Zaak individuen, teams en organisaties die vermoeid, verwikkeld en verstrikt zijn geraakt naar een organisatiedynamiek met werkplezier, levendigheid en organisatievitaliteit. 

Vanaf maart 2020 is Een Heldere Zaak gestart met het ontwikkelen van Leergangen voor veranderaars, Masterclasses voor leiders, en Worskshops in Inspiratiedagen voor iedereen met een werkgerelateerd vraagstuk dat ze willen leren ontrafelen. 

Master Yourself Class

10, 24 november en 8 december

Deze Masterclass is opgezet voor leiders en projectleiders die werken met ambitieuze, eigenwijze professionals. Het maakt jou ‘systemisch intelligenter’, doordat je inzicht krijgt in hoe alles samenhangt.

Leergang - Heel de organisatie

29 & 30 oktober, 19 november, 10 december 2021, 14 en 28 januari, 11 februari, 11 maart 2022

Werken in een organisatie met een complexe context kan veel van je vragen. De organisatie is immers continu in beweging. Wanneer jij jezelf binnen de context beter wilt leren begrijpen, dan kan deze Inspiratiedag met Organisatieopstelingen je bewustzijn verruimen. 

Online Workshop Zelfbewustzijn voor HeelBegaafden®

3 november

Heelbegaafden zijn verbandenleggers, creatieve en snelle denkers, hoog-over-vliegers en bovenal hoogsensitief. Zij voelen aan wat klopt en wat niet, zij doorzien en kunnen soms zelf voorzien wat er staat te gebeuren, omdat ze mensen en patronen kunnen doorgronden. 

Workshop Maatschappelijke Opstellingen

5 november

De samenleving is wereldwijd in transitie. Corona maakt zich zichtbaar hoe de politiek, de Main Stream Media en overheidsorganisaties functioneren. Ook wordt zichtbaar hoe de maatschappelijke organisaties voor de vitale functies van ons land er voorstaan, zoals: de zorgsector, het onderwijs, de rechterlijke macht en de politie.  

Tweedaagse Zelfrealisatie voor HeelBegaafden®

11 en 12 november

“Onze angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”. Deze quote van Marianne Williamson heeft zeker 20 jaar in het kleinste kamertje van mijn huis gehangen. Zo werd ik elke dag bewust en onbewust her-innerd aan mijn grootste angst en aan mijn grootsheid. Ieders grootsheid welteverstaan. Ik schreef er over in mijn column Uit de kast…

12

© Eenhelderezaak

Een Heldere Zaak verbindt door het onderbewuste en het bewuste te verhelderen. 

Disclaimer
Privacy statement
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Contact

Westerdorpsstraat 58
3871 AZ  Hoevelaken

Telefoon: 06 – 51 58 42 45
contact@eenhelderezaak.nl
www.eenhelderezaak.nl

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online